En gedigen flerbruksbåt

P66 Sport er en kraftig, rask og sjøsikker skjærgårdsjeep bygget på det gjennomprøvete P66 skroget. P66 Sport har rikelig med dekksplass, høyt fribord og et fartspotensiale som gjør den særdeles velegnet til vannsport. Også perfekt til alle typer hobbyfiske, enten det er med stang, line, teiner eller garn. Egne stangholdere på taket.

P66 er kort og godt den perfekte flerbruksbåten – og suveren som landstedsbåt.

Praktisk, dobbel senterkonsoll med god værbeskyttelse og plass til alle nødvendige instrumenter, inklusiv kartplotter med stor skjerm. Store sittebenker akter.

Konsollen inneholder også full pentry som betyr at du har kokemuligheter på turen. Over senterkonsollen er det en praktisk ”hood” som skjermer for både sol og regn. Gir også plass til radar, lyskaster m.m. Mulighet for baugpropell.

Fart: 37 knop med 150 HK outboard. Dette er virkelig en gøyal flerbruksbåt.

Tilleggsutstyr u/bilde:

Lowrance HD-12 eller HD-9 Touch, C-Deck, spyletoalett, solseng, kjøleskuff 30 liter, rustfri garnrulle standard eller proff, ankervinsj komplett med fjernkontroll akter, batterilader, ekstra batteri for forbruk/startr med laderele, baugpropell

Standardutstyr u/bilde:

Askeladden P66 Sport leveres med et imponerende utvalg av standardutstyr i tillegg til en meget gunstig opsjon om kjøp av båt med Nordisk komfort pakke.

Teknisk Informasjon

Lengde: 7,00 m
Bredde: 2,50 m
Vekt uten motor ca.: 1400 kg
Personer : 7 stk
Designkategori: C
Drivstofftank: 140 liter

Motor

Fartspotensiale: 34-37 Knop
Motorstamme: Lang
Outboard: 100-200 HK