Askeladden P77 Weekend med outboard

Askeladden introduserer den nye P77 Weekend nå med utenbordsmotor

Askeladden P77 Weekend med utenbordsmotor er en særdeles driftssikker og ikke minst drivstoffvennlig motorisering som mange sverger til.

Den er lettdrevet og hurtigløpende, og med en Suzuki 150-200 HK er fartspotensialet hele 34 knop. Det gjør båten svært aktuell også for fritidsbrukere som vil ha det enkelt og økonomisk i bruk.

P77 er en utvidelse av suksessbåtene i P-serien.

Båten har en gedigen akterdekk, lang vannlinje og bedre bæring akter, som igjen bidrar til det høye fartspotensialet.

Ellers finnes alt som er på de andre Weekendbåtene: Pentry, spiseplass, overnattingsplass, lukket WC, mulighet for varme – også under kalesjen på akterdekket, mulighet for baugpropell, ankervinsj, teine-/garnløfter m.m.

Tilleggsutstyr u/bilde:

Tilleggsutstyr: Lowrance HDS-12 eller HDS-9 Touch screen, spyling frontvindu, dekksluke, akterkalesje, utfyllingspute Pilothouse, sidebenk med pute styrbord og babord, lagringslomme styrbord og babord, fenderholder styrbord og babord, landstrøm 220V med batterilader, baugpropell, ankervinsj komplett med fjernkontroll akter

Standardutstyr u/bilde:

Askeladden P77 Weekend leveres med et imponerende utvalg av standardutstyr i tillegg til en meget gunstig opsjon om kjøp av båt med Nordisk komfort pakke.

Teknisk Informasjon

Lengde: 7,70 m
Bredde: 2,55 m
Vekt uten motor ca.: 1800 kg
Personer : 7 stk
Designkategori: C
Drivstofftank: 140 liter
Vanntank: 40 liter
Septiktank: 40 liter

Motor

Fartspotensiale: 30-34 Knop
Motorstamme: Lang
Outboard: 150-200 HK