HR 610 CB

HR 610 CB – Båten er en mellomting mellom bowrider og daycruiser. Båten har en dyp sittebrønn som gir stor sikkerhet – en bekvem passasje til fordekket gjenom ruten med åpningsmulighet i, og det senkede, selvlensende fordekket som gir en tryggere ombordstigning. På babord side ved den bekvemme oppgangstrappen finnes en stor inngang til kabinen gjennom den dobbelvektede døren. Kabinen består av to langskipskøyer med ileggsplate. Som ekstrautyr finnes en plass for en toalett type ”Kem toa” mellom køyene.
En stor kalesje med god høyde strekker seg fra vindruten til motorbrønnen. Kalesjen er to-delt med separat akterstykke og opprullbare sider.
I U-soffaen akterut finnes et nedfallbart bord som skaper en nestan to meter lang tverrskips dobbelkøye under kalesjen. Båten er til og med utstyrt med stabile rekker og vannskibøyle. Gode stuverom. Skroget er et dypt V-bunnsskrog som gir gode sjøegenskaper. I likhet med de øvrige HR-båtene er HR 610 cb lettdrevet og ikke i behov av høy effekt.

Standard ustyr: Brannslukker, badestige, fast tank på 150 liter, putesett, lensepumpe, lanterner og vannskistolpe, Kalesje, konsollovertrekk, teaklaminatdørk og kartplotter.

Teknisk Informasjon

Lengde: 6,10 m
Bredde: 2,40 m
Vekt uten motor ca.: 850 kg
Drivstofftank: 150 liter
Personer : 6 stk

Motor

Motorstamme: Lang
Anbefalt motor: 150 HK

Pris

Veil. pris fra kr.: 389.900,-
Med DF115ATL
Veil. pris fra 01.01.16. Lokal frakt og klargjøringskostnader kan komme i tillegg