HR 630 WA

Båten er en CABIN WALKAROUND med nedfelt fordekk og spesielt god plass på babord side av båten. Den har en dyp og romslig cockpit som gir høy sikkerhet. Det nedfelte selvdrenerende fordekket og sidepassasjen gir økt sikkerhet ved boarding og gjør båten spesielt trygg og enkel å bevege seg rundt i.
Midt i båten finnes kabininngangen gjennom en sjenerøs 3-delt dør. I kabinen finnes v-køye med ileggs-plate, samt plass for kjemisk toalett. Plassen i kabinen er overraskende romslig og den store døren gjør det enkelt å komme ut og inn.
Båten er utstyrt med en smart kalesje som dekker førerplassen og som har bakvegg med åpning mot akterdekket. (Akterkalesje som dekker resten av cockpit er ekstrautstyr.)
Du kan rulle opp hele baksiden av kalesjen, akterdekket vil da være helt åpent for fiske, samtidig som førerplass og seter vil være beskyttet fra vær.
De lett avtagbare setene akterut gir deg får maksimal tilgang til båten. Standardutstyret inneholder blant annet vindusviskere, teaklaminat dørker, puter på alle benker, kalesje, kartplotter, motorinstrumenter.

Standard utstyr: Brannslukker, vindusviskere, teaklaminat dørker, puter på alle benker, kalesje, kartplotter, motorinstrumenter.

Teknisk Informasjon

Lengde: 6,30 m
Bredde: 2,40 m
Vekt uten motor ca.: 850 kg
Personer : 6 stk

Motor

Motorstamme: Lang
Anbefalt motor: 150 HK

Pris

Veil. pris fra kr.: 389.900,-
Med DF115ATL
Veil. pris fra 01.01.16. Lokal frakt og klargjøringskostnader kan komme i tillegg.